Kære kunde

AirNet sendte dig en orientering i sidste uge med fakta om den bredbåndsløsning, som du har i dag hos os, og vi takker de mange, som sendte positive tilkendegivelser tilbage.

Vi sender nu også en kopi af den pressemeddelelse, som allerede er tilgået de lokale medier i Vestjylland, og som onsdag morgen sendes ud til landsdækkende og regionale medier for at få endnu mere fokus på, hvad der foregår.

Vi har intet imod hverken fiber eller konkurrence. Tværtimod synes vi rigtig godt om konkurrence, fordi det sikre forbrugeren den bedste vare eller serviceydelse til den bedste pris. Men når vi reagerer i forhold til de relevante klagemyndigheder, skyldes det, at Ringkøbing-Skjern Kommune har sjusket med den tekniske kortlægning af bredbåndsmarkedet i et sådant omfang, at man ikke bare bryder EU’s regler for den slags, men også andre centrale lovgivninger.

Samtlige de selskaber, som har været inddraget i høringen, opererer i løsninger med nedgravede kabler. EU kræver ved denne type projekter, at myndighederne skal være teknologi-neutrale og undersøge alle de muligheder, der findes. I dette tilfælde også trådløst bredbånd.

Kommunen har efter kortlægningen udpeget en stribe områder, hvor man mener, at der er et markedssvigt, altså områder, hvor INGEN bredbåndsoperatører mener at kunne tjene penge på at etablere et net. Det berettiger efter kommunens mening til, at man kan give fiber-operatøren RAH-Energi Midt statsstøtte på 70 millioner kr. Flere af de udpegede områder er områder, som AirNet dækker i dag, og dermed er også medarbejderne hos AirNet via deres skattekroner med til finansiere en konkurrents skævvridning af markedet.

Som vi nævnte sidst, er AirNet bredbånd ligeså effektivt som fiber. Samtidig er vi konkurrencedygtige og sidst, men ikke mindst: Du slipper også for at få din have og øvrige omgivelser gravet op.

Send en mail til info@airnet.dk eller ring 46 97 80 17, hvis du har spørgsmål til ovennævnte eller pressemeddelelsen.

 

Tilbagemeldinger af vores kunder:

Hold da helt op, det var heller ikke pænt gjort.

Vi er nye kunder hos AirNet og jeg er forbavset over så godt og stabilt net vi har. Vi har internetradio og da tv antennen ikke kan følge med på DR eller TV2, så ser vi i stedet live tv uden problemer, AirNet virker bare.

Jeg tror ikke at I skal være bekymrede, tiden er rendt fra fiber og RAH er år for sent ude. Når AirNet fungerer så godt, hvorfor skulle man så skifte. vi har haft fiber hjemme i Kolding i flere år men er netop gået over på en luftbåren internet og den er mere stabil end fiberen var.

Venlig hilsen / Best regards

Sonja Tonsgaard
It & kvalitetschef

LogiCon Nordic A/S


Kære Airnet
Ja der er mange måder at informere om men jeg vil da gerne give min støtte til jer. I er en rigtig god samarbejdspartner og leverer det VI har brug for. Vi har derfor også meddelt Esmarck at vi fortsat ønsker netforbindelse gennem jer.
Tak for jeres altid flinke og hurtige service.
Ha en dejlig dag

Venlig hilsen
Marianne Steffensen
Sommerhus på Dortheasvej


Tak for orientering, som for os kan være aktuel, synes det er fuldstændig irrelevant, for ikke at skrive uanstændig, at RAH på denne baggrund bliver tildelt 70 mil.
Vi er i hvert meget tilfreds med vores produkt leveret af AirNet.
Tove og Eyvind keseler Arvidvej


Hej,
Vi vil gerne støtte jer i arbejdet med at klage over fremgangsmåden som beskrevet i det fremsendte.

På ejendommenne har vi de sidste 3 år modtaget det trådløse internet fra Airnet. Vi er sæddeles tilfreds med signalets styrke samt oppetiden på hele nettet.

Kan vi være til hjælp med yderligere, da kontakt os germe
Med venlig hilsen

Bruno Rasmussen, Director of Process Support


Bakker jer fuldstændig op, har også gennem det sidste årstid undret mig over Ringkøbibg Skjern kommunes planer, men de gamle mænd må jo ikke være klar over at fremtiden er trådløs !
Mvh. E. Veng


Vi er godt tilfreds med airnet, vi har en god dækning og ingen problemer/klager fra vores lejere i sommerhuset, og vi agter at beholde airnet.
Vh K. Andersen


Vi er særdeles tilfreds med vores internetløsning i sommerhus på Hjelmevej. De få gange vi har haft brug for hjælp, har AirNet omgående løst det for os – uden beregning.
Per Henning Jensen


Hej
Vi er som mange andre rigtig godt tilfredse med vores net i sommerhuset, på Lodbjerg Hede, vi får heller ingen klager fra lejrene.
MVH Lisbeth Lillelund


Jeg er tilfreds med jeres løsning, og den fungerer godt i mit område syd for Hvide Sande. Også enig i jeres holdning i forhold til skjulte støttekroner, og man kan da kun håbe, at evt. kunder til fibernet gennemskuer sammenhængen.

Mvh Hakon Wellnitz


Hej Airnet

Vi er bare så tilfredse med Airnet.

Jeg har sendt jeres meddelelser videre til udlejningsbureauet, da de har
udsendt RAHs meddelelse videre til deres husejere Jeg har også sendt den
til vores grundejerforening Bjerregård. I går blev jeg ringet op af RAH, men
roste Airnet og sagde, at vi på ingen måde ville ændre vores nuværende
aftale med jer

Med venlig hilsen
Inger Lorentzen
Bjerregårdsvej


Airnet

Jeg er bruger af jeres net på Havvej 2, Skodbjerge.

Jeres første henvendelse har jeg ikke været opmærksom på, men det kan være nogen hjælp, så vil jeg udtrykke mon fulde tilfredshed med jeres produkt, som fungerer til vores fulde tilfredshed.

Afslutningsvis vil jeg bemærke, at jeg er enig med jer i det forkastelige i, at man helt overser jeres produkt, og at man bruger offentlige midler til at forsøge at udkonkurrere jer.

Med venlig hilsen
Frede Nørskov